Personvern

Personvernerklæringen beskriver hvordan ArcticFlow AS samler inn og behandler personopplysninger.

ArcticFlow AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Opplysninger utleveres ikke til utenforstående med mindre dette er rettslig påkrevd.

Hvilke opplysninger trenger vi?

For å gjennomføre et kjøp hos ArcticFlow AS trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordrer.
Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år.

Du har rett til innsyn

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som ArcticFlow AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.
Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.
Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Dine personopplysninger er sikre hos oss

ArcticFlow har gode rutiner og tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, implementering av organisatoriske og fysiske tiltak, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting
Hvilke opplysninger har ArcticFlow lagret om meg i dag?
Du kan alltid be om få vite hvilke opplysninger ArcticFlow AS har om deg og hva opplysningene brukes til. Du kan kontakte ArcticFlow på post@arcticflow.no eller telefon + 47
48 21 80 50 (mandag til fredag: 08.00-16.00).

Hvilke cookies (informasjonskapsler) lagres?

Informasjonskapsler eller «Cookies» er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.
De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise “cookies” eller til at du må godkjenne “cookies”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept. I innstillinger i nettleseren din kan du velge om, og eventuelt hvilke, nettsider som har lov til å lagre informasjonskapsler på din maskin. Her kan du lese om hvordan du administrer informasjonskapsler i nettleseren.
les mer om vår Cookie Policy her: Les mer

Hva innebærer det å gi et samtykke til nyhetsbrev

Påmelding til nyhetsbrev fra ArcticFlow AS er gratis og ikke bindende. Du kan når som helst si opp abonnementet via tilsendt markedsføringsmateriale eller på e-postadressen post@arcticflow.no. Du må ha fylt 18 år for å kunne registrere deg.
Opplysningene som gis ved registrering må verifiseres ved mottak av e-post. Du kan når som helst legge til ytterligere informasjon på din personlige profilside.
Ved å akseptere disse vilkårene samtykker du til at ArcticFlow AS kan sende deg reklame og markedsføring på e-post, SMS og MMS post om ArcticFlows produkter, tjenester og innsikt, salg, konkurranser, evenement og andre markedsføringstiltak samt informasjon om selskapet ArcticFlow. Du samtykker med dette også til at ArcticFlow AS samler inn, registrerer og lagrer personlig informasjon du har gitt for å sende deg rettet markedsføring.
Du må minimum oppgi e-postadresse når du avgir samtykke. Du kan senere oppgi følgende opplysninger: For- og mellomnavn, Etternavn, Firmanavn, Informasjonspreferanser, Bransje.
Opplysninger som lagres om deg er tidspunkt for aktivitet på nyhetsbrevene våre. Med aktivitet menes at du har mottatt, åpnet og eventuelt hva du har klikket på linker i nyhetsbrevet. I tillegg lagrer vi besøkstrafikk fra nyhetsbrevet til vår nettside arcticflow.no (navn, tid og IP-adresse). Innsamlet informasjon benyttes kun til å gjennomføre og planlegge i henhold til de forpliktelser som ArcticFlow, og ArcticFlows samarbeidspartnere, har overfor ArcticFlows kunder som abonnerer på nyhetsbrevet, herunder følge opp at betingelsene oppfylles.

Vil du endre dine innstillinger for informasjonskapsler? Se igjennom innstillinger